Close

Изгради тяло, изгради характер!

hranitelni-programi-dimitar
Изготвяне на персонални хранителни режими

В интернет пространството е препълнено с теми относно хранене, тренировки и хранителни добавки, но само един квалифициран специалист, може да изготви този хранителен и тренировъчен план, който да отговаря на Вашия начин на живот и съобразен с общото Ви физическо състояние.

Точно това е и моята роля тук. Чрез индивидуален подход, гарантирано да постигнете резултат.

Ползи от съвместната ни работа

Ще се научите да се храните редовно и здравословно и така отслабването или покачването на мускулна маса ще става неусетно. В комбинация с програмата от тренировки, които да изпълнявате във фитнеса под зоркия ми поглед, имате голяма гаранция за успех!

Побързайте и се запишете за персонално изготвен хранителен режим от мен. Изпратете ми запитване или ми се обадете, за да изградим заедно Вашата успешна стратегия към мечтаното тяло!

Разгледайте още

Тренировъчни програми

През дългите години на тренировки натрупах солидни знания. Поръчайте своята персонална тренировъчна програма и постигнете мечтаната физика!

Виж още
Хранителни режими

Персонално изготвяне на хранителни режими за максимално бързо постигане на поставените цели. Направете желаната промяна сега!

Виж още
За мен

Кой съм аз и с какво се занимавам? Какъв професионален опит имам? Защо е важно да сте мой клиент? Отговор ще намерите тук!

Виж още