Close

ИЗГРАДИ ТЯЛО, ИЗГРАДИ ХАРАКТЕР!

trenirovuchni-programi-dimitar
Изготвяне на персонални тренировъчни програми

Бодибилдинг и фитнес са две отделни понятия, но и двете ни дават възможност за постоянно усъвършенстване.

Тези спортове ни дават възможност да оформим телата си така, както ние искаме, без значение от пол и възраст.

Физическото натоварване е едно от най-важните неща, които съвременният човек може да направи за здравето си (както физическото, така и душевното).

Здравни ползи от тренировките

Спортуването нормализира теглото, намалява риска от диабет и сърдечно – съдови заболявания, държи под контрол внезапните изблици на апетит и т.н.

Освен това по време на физизческо натоварване, в организма се отделят така наречените хормони на щастието и доброто настроение (ендорфините) и отношението ни към живота става положително дълго време след като сме завършили поредната си тренировка.

Защо е важно да си мой клиент?

През дългите години, които съм прекарал в залата съм натрупал солиден опит и знания. Ще направя всичко възможно, за да Ви помогна в постигането на целта. Всяка една тренировъчна програма, която изготвям е 100% съобразена със съответния клиент.

Не се колебайте и направете първата крачка. Изпратете ми запитване или ми се обадете, за да изградим заедно Вашата успешна стратегия към мечтаното тяло! 

Разгледайте още

Тренировъчни програми

През дългите години на тренировки натрупах солидни знания. Поръчайте своята персонална тренировъчна програма и постигнете мечтаната физика!

Виж още
Хранителни режими

Персонално изготвяне на хранителни режими за максимално бързо постигане на поставените цели. Направете желаната промяна сега!

Виж още
За мен

Кой съм аз и с какво се занимавам? Какъв професионален опит имам? Защо е важно да сте мой клиент? Отговор ще намерите тук!

Виж още